2 Måndagsutvecklingar! 24 april och 22 maj -23. Hormonella besvär och Sköldkörteln

3,100.00 kr

Måndagsutveckling! Måndag den 24 april Hormonella besvär och infertilitet och Måndag den 22 maj- Sköldkörteln. Göteborg

24 April: Viktig, välbehövlig kunskap för dina klienter, dig själv och alla dina medsystrar.

Välkommen till vår endagskurs för alla våra färdiga reflexologer. Vi startar dagen med föreläsning om hur våra hormoner hänger ihop, djupdyker fertilitetsbehandling och andra hormonella obalanser hos kvinnor.
Hur kan du förfina dina behandlingar? Vad är bra att tänka på utöver de behandlingar du redan gör? Få ny input, träffa dina kollegor, och sist men inte minst få behandling.

22 Maj: Över en halv miljon svenskar har störningar i sköldkörteln, det påverkar kroppens alla celler. De flesta har en hypotyreos, evetuellt med Hashimotos sjukdom, en autoimmun sjukdom därtill.

Vi startar dagen med en fördjupad föreläsning om varför sköldkörtelproblem uppstår. Vi går igenom alla zoner, alla op. Hur vi börjar och slutar en behandling beroende på hypo- eller hypertyreos. Vilka tillskott kan vi rekommendera klienterna förutom reflexologi?

9-17.30 i Partille, Göteborg. Eller delta via länk på webben hemifrån!
Kursmaterial, lunch och fika ingår.
Ni kan komma kvällen innan och sova över på vår kursgård i Partille, 100:-/natten.

I kursavgiften ingår anmälningsavgift på 800:-, anmälan är bindande. Vid avbokning pga sjukdom betalas kursavgiften tillbaka vid uppvisande av läkarintyg, dock inte anmälningsavgiften.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”2 Måndagsutvecklingar! 24 april och 22 maj -23. Hormonella besvär och Sköldkörteln”